Unbelievable!

Helt otroligt! Tänkte se ett avsnitt av Criminal Minds på tv innan jag kröp ner i sängen med datorn och tittade på ett av de nya avsnitten av True Blood. Men.... Jag kan inte hitta min fjärrkontroll!!! Bor på ynka 33 kvm2 och lyckas på nåt sätt bli av med den.

Nej, nu kryper jag ner i sängen och myser. God natt!

Missing!

I suck

Yes, måste nog vara världens sämsta bloggerska. Eller så är det bara så att jag har fullt upp och inte hinner skriva. Tror iofs att det är en blandning av båda.

Har precis haft en veckas ledighet från jobbet. Det har varit helt underbart. Har bara tagit det lugnt och varit med mina hjärtan. Blev ett besök på Astrid Lindgrens värld och midsommarfirande med mina hjärtan och mor o far. Mys med andra ord.

Kom till jobbet idag och hade precis satt mig utanför med min kaffe när mobilen ringde. Det var trafiktornet som undrade om jag ville vara ledig idag. Hade trots allt sökt ledigt idag men inte blivit av med mina timmar. Vem tackar ner till en dag i solen och en chans att få göra iordning i min sjukt stökiga lägenhet. Nu ska jag ta och rensa kylskåpet innan jag kör bort till Maxi och handlar det som behövs fyllas på. Är toksugen på flädersaft.


Jag och världens sötaste trollunge <3

RSS 2.0