Ensam

Fy f*n! Snö ut i helvete här hemma. Och jag som inte ville nåt annat än att köra till Ö-ljunga idag. Totalt omöjligt!!! Saknar mitt hjärta sååååå mycket och vill inget annat än att sitta hemma hos honom i soffan under en varm filt med en massa mys.

Finns inte så mycket att göra här hemma heller. :( Blääääää.

Nej lite sen lunch och kanske ett varmt bad får en att må bättre. Upptäcktsfärd i frysen nästan (och då menar jag den ute i köket och inte snön och kylan där ute).

Helvetet har frusit till is

Värst vad alla ska vara så super lyckliga över snön som kommit de senaste dagarna. Jag kan omöjligt vara en enda som ogillar den. Eller?

Blir alltid mer eller mindre deprimerad när snön väl kommer och som om snön inte var nog för att få mig att må dåligt så har bilen gått sönder, IGEN! Kommer kosta en massa tusenlappar att laga den - pengar som jag inte har. Kan dock känna mig lite lycklig över att jag iaf har föräldrar som vill och kan ställa upp med att låna mig pengarna. Dessutom har jag en helt underbar pojkvän som vill fixa så mycket som möjligt på rishögen åt mig så att det inte blir så dyrt. :) Thats why I love him!

Min depression är dock tillbaka igen och tyvärr tror jag inte att jag klara av att hålla den i schack på egen hand genom denna vintern. Ringde psykiatrin igår och min gamla skötare skulle kontakta mig så fort hon fick tid. Hoppas att det blir ganska snart bara.

Skulle egentligen har jobbat idag, men fick ringa tidigt i morse och säga att jag inte kunde komma någonstans idag. Det har snöat ganska mycket i natt och dessutom blåst en hel del så lär vara fina vallar här och var på grusvägen in till byn. Lägg till halkan på det OCH att mina abs-bromsar inte fungerar. Så tvätt och städ har stått på schemat här hemma, men måste erkänna att jag inte fått allt för mycket gjort idag. Väskan är dock packad inför helgen. Förhoppningsvis lyckas jag ta mig ut imorgon och iväg till Örkelljunga och pojkvännen. Får inte träffa charmtrollet förrän den 23 när vi ska fira jul med Cs släkt.

Dags att ordna med tvätten. Återkommer kanske senare ikväll.




One more (last) time

Har sååååå många gånger har jag börjat blogga och hållt på ett tag för att sluta tvärt. Vet inte varför, men har väl något med att det sker nån förändring i mitt liv som tar upp hela mitt intresse och tid. Eller jag vet inte.
Hur som helst har jag bestämt mig för att göra ett sista försök. Funkar det inte lämnar jag bloggvärlden och håller mig till att läsa andras bloggar.

En av anledningar till att jag slutade blogga senast var att jag började spendera så mycket tid hos mitt <3:a och hans lilla trollunge i Örkelljunga.

Imorgon bär det upp till Örkelljunga igen. Fast först ett stopp i Kristianstaf för ett besök på Arbetsförmedlingen och sen ett stopp på Ko-San för att hämta upp dagens lunch som skall intagas tillsammans med Renske innan vi ger oss ut på äventyr. Eventuellt blir det en tur ner till Lund och Nova och kanske en promenad inne i själva staden också. Förhoppningsvis är jag tillbaka hos Christian och charmtrollet lagom till att de är hemma från jobb o dagis, men det är tyvärr inte alls troligt. Ska ju shoppa och har några få julklappar kvar. Hjärtats julklapp är bestämd, fast inte inköpt/bokad än. Hoppas, hoppas att han gillar den. O sen lär det bli en eller två klappar till till charmtrollet - så svårt att låta bli att köpa ju!

Just nu går torktumlaren och tvättmaskin för fullt ute i badrummet och jag har en hel del annat jag borde sysslesätta mig med, men när jag väl satt mig framför datorn har jag svårt att slita mig. Hmm...

Får sätta mig ner och skriva en uppdatering imorgon kväll när pojkvännen nattar sin dotter eller på lördag när han är upptagen med att laga sin bil. Or else Ill just make time.

So long.


RSS 2.0