Bergodalbanan går riktigt fort nu. Hänge...

Bergodalbanan går riktigt fort nu. Hänger inte alls med i svängarna. Tankarna rusar runt minst lika fort. Hade varit skönt med ett lugnare tempo o en rakare o jämnare bana. Antar att den tiden kommer så småning om. Men frågan är om jag är på rätt väg då. Den som ändå kunde se in i framtiden. Om så bara för en liten stund.


Min mor säger alltid till mig att jag ska...

Min mor säger alltid till mig att jag ska njuta av att bo själv o det gör jag väl. Till en viss del iaf. Men kan inte njuta av att lägga mig ensam kväll efter kväll när jag vet hur underbart det är ligga i min pojkväns armar o höra liten snarka o sutta på sin napp. Är ingen morgonmänniska o uppskattar en god natts sömn. Det hindrar mig dock inte från att sakna att vakna några gånger varje natt när liten sover oroligt eller vaknar. Saknar att bli väckt innan kl 7 en lördags morgon när hon tycker det är dags att gå upp. Ja, jag erkänner att jag känner mig ensam ikväll. Blir väl så när man inte kommer få träffa sina älsklingar på nästan tre veckor.


Jobbat två dagar o imorgon är jag ledig....

Jobbat två dagar o imorgon är jag ledig. Wieee! Sen blir det dock en ganska lång jobbevecka. Ledig igen först tisdag nästa vecka. Imorgon blir det STÄDNING. Inget vidare, blir dock skönt att komma hem till en ren lägenhet efter jobbet om kvällarna. Mindre kul att jag inte får träffa mina två hjärtat på nästan 3 veckor. Men lagom till lönehelgen blir det en massa mys o bus. Dessutom ska vi fixa min bil som jag inte riktigt vågar köra med just nu. Visst det går, men det är inte speciellt bra. Ikväll blir det hämtsallad från bagels, lite vin framför tvn. Fast först ska skorna som jag beställde från nelly provas! Hoppas att dem passar!


God morgon! Sitter på jobbet o ska strax b...

God morgon! Sitter på jobbet o ska strax börja. Vill inte, speciellt inte när mannen ligger hemma i sängen o sover gott. Hoppas att dagen går fort!


RSS 2.0