Vi ses i Nangijala <3


<3 Kicka Poo

Varit mycket den senast veckan, men idag har ändå varit den värsta dagen av dem alla. Kom upp ur sängen kl 08.40 och kelade lite med Kicka Poo. Det hann inte gå mer än tio minuter innan mamma och pappa kom inom dörren med vetrinären i släptåg. Jag visste att det skulle ske idag, men om det berodde på att jag var nyvaken eller vad det än var så var jag inte beredd. Det vad dags att avliva min älskade hund Kicka Poo. Jag var bara 11 år när vi körde upp till Småland för att hämta henne. Det var jag som hade valt ut henne och hon satt i mitt knä hela resan hem. Varenda rast jag hade i skolan använde jag till att ta mig hem och ta ut henne när hon var valp. Glömmer inte heller den gången hon låg på min mage och vi tittade på TV. Haha. Hon skulle antagligen slicka mig i ansiktet, men hon hade för hög fart och gav mig en blåtira istället för en puss.

Kicka skulle fyllt 12 år denna sommaren, men hon hade aldrig orkat leva så länge. Hennes muskler hade förtvinat och hon hade svårt för att gå - ännu svårare för att resa sig och hon kunde trilla ihop när som. Men hon var alltid glad till och med in i det sista. Hon kunde ligga och vifta på svansen och vifta med sina lång ögonfransar för att fånga ens uppmärksamhet. Kicka hatade regn och vatten och vägrade gå ut när det regnade och de var nästintill omöjligt att få henne att bada. Fast SNÖ (som jag avskyr) älskade hon att äta. Hon hade kunnat leva på höns-, katt- och hästskit. Har många minnen av en av mina bästa vänner, men det är en lättnad i hjärtat att hon äntligen fick somna in och vila. Men i mina ögon bränner tårarna av saknad. Är så enormt tomt i huset utan henne och jag fasar för natten.


If life gives you lemons, make lemonade.

Denna dagen har varit totalt upp och ner. Verkligen ingenting har gått rätt idag. Allt som kunnat gå fel på nåt sätt har mycket riktigt gått fel.

Idag har jag fått bilen inlämnad på verkstaden, men inte lagad. Och eftersom de inte lagat den har jag inte heller kunnat besikt den idag utan fick avboka tiden (för andra gången detta året).
Har fått en låååååång promenad, eller en på 5 km iaf. Denna resulterade i två stora skavsår - ett på varje lilltå. Blödde ut rätt fint på mina beiga strumpor när jag väl kom hem och fick av mig stövlarna. Skulle lagt upp en bild här, men tyckte det var riktigt äckligt så låter er själva föreställa det om ni nu vill det. Har duktigt ont fortfarande och det ser rent ut sagt för jävligt ut.

Dessutom har jag ett stort minus till min kära pojkvän som låtit bli att höra av sig till mig utan minsta förklaring till varför. Nu ikväll när han äntligen hörde av sig (efter att jag skickat ett sms till honom) ikväll och berättade att han är sjuk och varit hemma hela dagen. Att han suttit o spelat hela kvällen igår och hela dagen idag glömde han nämna för mig. Tydligen är det inte lika farligt att spela när man är sjuk jämfört med att ringa sin flickvän, eller iaf skicka ett sms.

Så nån gång mellan allt som hände idag bröt jag ihop och vet faktiskt inte riktigt hur jag lyckades fortsätta. Men när jag väl var hemma för dagen tog jag mig samma och sjukanmälde mig inför imorgon, åt lunch och sen la jag mig och sov bort tårarna och frustrationen. Är rädd för att vända på dygnet så ska bara avsluta detta inlägget innan jag tar en sömntablett och kryper ner. Imorgon ska jag försöka få ordning på mig själv. Har en lång helg framför mig och vill inte stanna hemma mer än imorgon.

Good night n sleep tight!

Mer snöööööööö

Nu tycker jag att det får vara nog! Jag vill inte har mer snö. Fast så är vi bara inne i januari och då får man väl räkna mer en del snö till. :(

Har spenderat en hel vecka uppe hos C. :) Igår kväll fixade vi dimljuset på min bil och sen körde vi hem och åt kinamat och tittade på The Shining. Tyvärr tyckte jag inte att filmen var så skrämmande som jag trodde att den skulle vara.

I torsdags förra veckan skulle jag varit på anställningsintervju på McDonalds här uppe, men det blev inställt då hon jag skulle träffa var sjuk. Så istället fick jag kommadit igår. Vet inte riktigt hur det gått, men skulle få besked senast den 1a februari. Hade varit riktigt skönt att ha ett jobb när man ändå spenderar så mycket tid här uppe. Har även sökt mig till omsorgsförvaltningen här. Har dock inte fått nåt svar än.

I eftermiddag kör jag här ifrån (med nya dubbdäck på bilen) och ner till Tollarp för att jobba. Imorgon ska jag vara tidigt på verkstaden för att få bilen lagad så att den går igenom besiktningen sen på eftermiddagen. Kommer kännas så mycket bättre att köra fram och tillbaka när bilen väl är lagad.

RSS 2.0