There's no way but up from where Im standin

Inte precis uppåt väggarna idag, snarare tvärtom. Känner mig allmänt deppig och så gör även kroppen. Magen har kännts som en torktumlare hela dagen och nu börjar nacken också kännas stel. Fast var inte allt för illa på jobbet idag. Chefen var nästan lite omtänksam och lät mig gå tidigare på lunch så jag fick i mig lite mat - vet dock inte hur pass det hjälpte. Tanken var iaf god. Fick varor idag så har sprungit fram och tillbaka som en hutaperka (eller hur det nu stavas) med kartonger. Vi fick jäääääätte fina tallrikar som jag är lite sugen på att köpa. Hmm... Fast det mesta var som vanlig skit. :(

På vägen till bussen blev det ett stopp på Espresso house. En stor Mocha med grädde satt preics där den skulle. Nästan iaf, vet inte riktigt vad min stackars mage tyckte om den riktigt. Dagens ros går iaf till busschauffören som släppte på minst 20 min innan bussen skulle gå. Var riktigt kallt ute så gesten uppskattades dessto mer.

Ah hade ju tonårsgrupp igår. Måste ju erkänna att det inte blev allt för seriöst, även om jag och F gjorde vårt bästa. Fick dock ihop en del förslag på vad de små finniga monsterna vill hitta på så nu kan vi göra en planering. Nån som vet var man kan testa på curling? Fick det som förslag igår och måste säga att det låter ganska lockande.

Nåja ska sätta mig och söka några jobb till och sen måste jag ta något att äta - oavsett vad min mage tycker.

So long!

xoxo
Evelina


"Nothing lasts forever, so live it up, drink it down, laugh it off, avoid all bull shit, take chances, and never have regrets, because at one point, everything you did was exactly what you wanted"


Tycker det mesta glappar just nu

Äntligen hemma igen från Bilprovningen! Tror ni bilhelvetet gick igenom?! NEJ! Tydligen vart det glapp i spindelleden på höger sida... Rena grekiskan för mig. Så om ingen vet någon snygg mekaniker som jag kan gänga mig med inom det snaraste så får jag åka och hälsa på grabbarna på BilMånssons. Fast man kanske ska vara tacksam över att det inte var några större fel på lillen.

Ikväll blir det träff med mina små tonåringar i församlingshemmet... Tyvärr är Kicki sjuk så det blir jag och Fredrik som håller i trådarna. Pratade med Kicki innan och lovade att stanna till i lanthandlen och ordna lite fika. Så planering, lite spel och fika ikväll med andra ord. Kan vara ganska skönt eftersom jag faktiskt ska upp och jobba imorgon. :( Bär kartonger upp och ner för trappan är ingen höjdare. Men bara en vecka kvar innan jag sitter hemma och klättrar på väggarna. Nämnde för A och W i helgen att det kanske blev så illa att jag kom hem till dem och städade. Kan säga att dem inte tog det på rätt sätt. De uppfattade det nog mest som att jag tyckte att det var stökigt hemma hos dem. Vilket det faktiskt inte är, inte riktigt iaf. Men hey, allt är relativt.

Med tanke på hur tomt det är hemma i kylskåpet och skafferiet så får det bli en stor kopp te och några maränger till frukost/lunch. Men fika ikväll som sagt och när jag kommer hem igen så har päronen fyllt på igen. En fågel viskade i mitt öra att de skulle iväg och handla.

Ikväll är det förresten ett nytt avsnitt av Californication. Nån mer än jag som fastnat för den serien?! Den är grymt bra, om man gillar sjuka skämt med massa sexsistika inslag iaf.

So long people!

xoxo

E

"Nobody likes you. You're ugly and your mother dresses you funny. Now smile you fucking douche!"
Hank Moody

Sliskiga "gubbar" och mysig lördagsfrukost

Veckan har gått så sjukt fort och imorgon är det måndag IGEN! Önskar att tiden inte gick så fort... men antagligen kommer den att sakta ner så fort jag blir arbetslös. Kommer bli knäpp, kommer klättra på väggarna och kommer driva mina vänner och min familj till vansinne. Fast innan det spårar ur helt så har jag en veckas jobb kvar och efter det blir det några strötimmar då och då.

Imorgon är jag iaf ledig. Ska iväg och besikta bilen. Hoppas att den går igenom för jag har verkligen inte råd med en massa extra utgifter just nu. Fast med min vanliga tur så kommer den säkert att inte gå igenom. :( Borde lyssna på mor min och skaffa mig en bilmekaniker. Fast en snusikgt rik man hade iofs funkat precis lika bra - om inte bättre.

Var ute på Grand i fredags. Kan någon förklara för mig varför nästan inga ställen var öppna en löningshelg som det faktiskt var?! Hade faktiskt ganska kul iaf även om Grand är stället för alla 18-åringa tjejer (eller yngre för den delen också) och sliskiga äldra killar som inte förstår att tjejer faktiskt kan gå ut för att dansa och ha skoj med sina vänninor utan att känna ett behov av att bli antastade ute på dansgolvet. Vissa typer i fredags var ganska tragiska. Som denne man närmare 30 som tafsade och klängde på allt med ett par bröst och kramades och hälsade grabbigt på alla killar. Hur blir man så desperat?! En ursäkt vore kanske att han var full, but still!

A skrämde nästan skiten ur mig i lördags när hon väckte mig halv tolv. Hade somnat med iPoden igång och blev livrädd när hon la sin hand på min axel. Två timmar senare promenerade vi iaf iväg till Maxi i regnet och handlade frukost. Halv tre satt jag äntligen med ett glas juice i min hand och knaprade på en crossiant och åt fransbrödmackor med cream cheese och skinka med skagenröra. Mums!

Sen körde jag och A till Skopunkten och köpte superfina stövlar - för det har jag ju verkligen brist på, not! Väl hemma igen blev det massa te, kladdkaka och än mer te.

På väg hem från stan stannade jag till på Conny´s och köpte mig en smaskig pizza som smakade riktigt bra tillsammans med ett avsnitt av UB.

Nu ska jag gå och gräva lite i kylsåpet. Sugen på pasta. Mmmm... thats amore! Sen blir det till att tappa bort ett varmt, bubbligt bad och skämma bort sig själv lite.

xoxo

E



"Well, you should've called. I would'nt have answered, but you coulda left a message, which I would've quickly erased."
Hank Moody

RSS 2.0