Surkärringar borde förbjudas på fredagar!

So... Nyss hemkommen. Jobbat nere i Lunde hela dagen. Märktes verkligen att det är löning. Men ska inte klaga, bara kul när man har att göra, Tycker bara det är tråkigt med sura och tvära kunder. Fredagar är underbara dagar att jobba och är nästan alltid glad och trevlig då. Men så kommer det någon sur och vresig tant (för det är faktiskt allt som oftast kärringar det handlar om) som är så sjukt otrevlig och sur mot en att man bara tappar all lust att vara glad, framåt och framförallt vänlig. Än värre är att det går ut över de andra kunderna oavsett om man vill det eller ej så smittar den där surheten av sig på en och man känner bara för att gå ner på lagret och säga ett par fula ord eller tre för att avreagera sig.

Hinner inte skriva så mycket mer. Har sådär en tusen saker som borde göras, men håller mig till det viktigaste. Ska sätta mig och skriva loggbok till mina konfirmander och sen förbereda lite diskussions frågor till en film som vi ska titta på under konfirmationsträffen imorgon.

Ciao!

Nothing

Har absolut ingenting att skriva om ikväll. :( My mind is totally blank.

Hur som helst är jag iaf ledig imorgon. Ska in till Kristianstad och få hjälp med mitt antivirusprogram som inte går att installera (prövoversionen går ut om ett par dagar). Tänkte besöka af lite snabbt och lämna en hög papper samt meddela att jag inte kan komma på fredagens möte. Well! Sen blir det kyrkans ungas årsmöte - inte allt för lockande men har ju lovat att dyka upp.

So long people! Catch ya later!

xoxo
Evelina

Happiness a La Mode

Är helt slut - fötterna värker, hjärnkontoret är trött och hela kroppen känns tung. Det bästa av allt är att det är skönt! Så otroligt skönt att vara helt slut i hela kroppen och det med all rätt. Har jobbat tio timmar idag då jag springit upp och ner för trappan bärandes på kartonger. Ska bli underbart att krypa ner under täcket och låta varenda del utav mig slappna av.

Var lite trött i morse och orkade inte upp i tid så tänkte besöka bokhandeln innan jag börjar imorgon istället. Har inte haft möjlighet att titta i någon katalog i år så vi får väl se vad jag kan tänkas finna.

Ska ta och plugga in iPoden i öronen nu och somna till tonerna av Johnossi.

xoxo
Evelina

Sophie Kinsellas senaste bok.
Riktigt bra bok av Sophie Kinsella. Hon som bland annat har skrivit Shopaholic-serien om Rebecca Bloomwood. Första bok gör för övrigt premiär på bioduken här hemma i Sverige i mars.

På väskfronten inget nytt

Nej, har fortfarande inte hittat laptop väskan som jag vill ha! Letar maniskt på nätet om kvällarna, men icke.

Började jobba först kvart i ett idag så åkte ner till Lund lite tidigare och gjorde några ärrenden. Köpte klänningen som jag pratade om. Lägger upp en (dålig) bild så ni får se. Var inne på Vero Moda, men de hade inte leggningsen i min storlek. Får prova i Kristianstad senare i veckan. Ska nämligen jobba imorgon också. Börjar redan åtta, fast tänkte vara i Lund redan sju så jag ta en runda på Akademibokhandeln och se om jag hittar något på årets bokrea. Lite besviken för vi har inte få Bokias reakatalog i år... Ingen annan för den delen heller.

På vägen till bussen ikväll så kunde jag inte motstå frestelsen att stanna inom Espresso House och ta med mig en Mocca. Nyttigt? Nej! Men gott!!! Hur som helst så hörde jag hur tjejen efter mig beställde en liten latte och då kom jag på att jag hade en gratis latte att ge bort så jag gav den till tjejen. Hon tittade lite skumt på mig, men hon blev glad iaf. Blev glad jag med. Är ju sådan småsaker som kan göra en dag bättre.

Nej om man ska upp kvart i fem imorgon så är det nog dags att ta och krypa ner nu.

xoxo
Evelina








På tok för många funktioner på denna lilla
kamera för att jag ska fatta hur den
fungerar. Men ni ser ju hur klänningen ser ut
- nästan iaf

Snööööööööö!

Hade precis skrivit ett lååååångt inlägg om snö. Tjatar ganska mycket på hur trött jag är på den, men det har trots allt sina förklaringar. Dessutom så älskade jag snö när jag var liten, vilket jag skrev om i det numera försvunna inlägget. :(

Är lite för trött för att börja om så låter det vara för ikväll. Ska upp och jobba imorron och har en del ärrenden att ordna med innan jag börjar. Ska dra på mig en stor huvtröja, borsta tänderna och krypa ner i min allt annat än bäddade säng. Är riktigt dålig på det där med att bädda - aldrig fått in rutinen. Ett hyfsat försenat nyårslöfte på gång kanske?

Good night n sweet dreams!

xoxo

Evelina

Its not the size of the dog in the fight, its the fight in the dog.
 





Ogooglingsbar?!

Såg en enormt snygg (och alldeles alldeles underbar) laptop väska när jag promenerade genom Lund idag. Lite mörkrosa och med nio "bubblor" på framsidan. Var så sugen på att gå fram och fråga tjejen vart hon hade köpt den, men så hejdade jag mig och tänkte att jag kunde googla den nu ikväll. Nu har jag suttit i mer än 30 minuter och tittat på väskor på google. Fann rätt många fina väskor, men självklart inte den som jag letade efter. :( Trodde man kunde finna precis allt på Google.

Jakten på den ogooglingsbara väskan fortsätter....

Varvar ner och funderar

Har jobbat idag - ingen big deal. Fast har man bara gått hemma hela veckan och klättrat på väggarna så känns det riktigt skönt. Är lagom trött i benen - har varit full rulle hela dagen. Massa kunder i butiken hela dagen. Barnbidraget som bränner i plånböckerna kanske?

Min kollega upplyste mig om att de söker en hel del vikarier inom äldrevården i Lund. Fick numret till en person som jag ska ringa i början på veckan. För övrigt så ska jag jobba både måndag och fredag nästa vecka. Wiieee! Dessutom ska jag ju träffa mina älskade konfirmander på lördag. Har tyvärr inte kunnat vara med de senaste två gångerna eftersom jag varit tvungen att jobba. Enligt K så har de saknat mig och jag har saknat dem med. Ser dock inte riktigt fram emot att se Flugornas herre för tjugonde gången. Kan den utantill både framlänges och baklänges.
På vägen till bussen efter jobbet passerade jag Jack&Jones som sökte extrapersonal. Ska nog gå in där på måndag och höra om det är intresserade av kvinnliga sökande också - med tanke på att det är en klädesbutik för män. Worth a try dont u think?

Slutade senare än tänkt idag så hann inte gå inom Whoops fashion och titta på klänningen som jag funderat på i ca en vecka nu. Göra det på måndag kanske? Ska iaf inom Vero Moda och prova deras jeans-leggings. Har egentligen inte råd med att köpa kläder just nu med tanke på att jag är arbetslös, men de är så fina och behöver ju ett par byxor till. (Även om min garderob inte håller med - får inte in mer kläder i den.)

Gjorde ett snabbt stopp på Espresso House på väg mot bussen också. Eller snabbt och snabbt - tog ganska lång tid. Skickade lite sms och när jag tittade upp efter ett tag så såg jag att anledningen var att baristan stod och pratade med kunden längst fram i kön. Kunden i fråga var Anders Jansson - han som bland annat gjort Tiffany Persson från Staffanstorp i programmet Hipp Hipp. Tveksamt om han beställade en latte med hasselnöt. :P Frågade iaf inte.

Bussresan hemåt var rooooolig. Träffade Elin - som jag inte träffat på ett bra tag. Alltid spännande att få höra vad andra har för sig nuförtiden och vad de har för planer för framtiden.

Börjat få några läsare här på bloggen nu, men kommentarerna lyser med sin frånvaro. :( Kanske skulle börja skriva mer djupa och meningsfulla inlägg så ni har något att kommentera. Fast då tappar min blogg lite utav sin poäng. Skriver ju för min egen skull och just nu känner jag mig allt annat än djup, tyvärr. Wish I did tho.

Nu ska jag se vad det kan tänkas bli till kvällmat, sen en snabbstädning av badrummet och lite tvätt som väntar på att vikas. Efter det hade ett glas rött och en bra film inte suttit fel. 

Imorgon är det Internationell fest i Linderöds kyrka. Först en mässa med musik av Mundo folk. Efter mässan blir det provsmakning av mat från olika länder. Om någon är intresserad så börjar det klockan 11.00.

xoxo
Evelina

"When you smile when no one else is around - you really mean it."





Det är tuffa tider... för en del.

So.... Jag kom iväg!!
Dock inte till Önnstad som planerat. Ofta det blir som jag tänkt mig - inte.
Kom hela vägen till Tollarp iaf. :P Hela vägen hem till E. Både hon och jag var så trötta och slöa att vi bara låg och glodde på tv:n. Inte fel ibland det heller.
Träffade en Linderöds "påg" som kört fast i diket på vägen till Tollarp. Fick tyvärr ingen möjlighet att leka hjälte eftersom han redan ringt efter någon med traktor. So I took off.
Höll själv på att sätta mig ett antal gånger ikväll, men tar man det bara lugnt och fint så går det nästa bra. Haha... Kom ju hem till slut iaf.

Blir så less på att vara arbetslös och jag vet att jag inte är ensam om det. Det suger verkligen att vara född mellan 87 och 89 eftersom vi är så pass många som är födda då. Plus lågkonjunkturen som råder nu och inte gör saken bättre.
På min första möte på af sa det att det fanns jobb åt alla, bara inte samtidigt. U think!
Det må vara sant men att det just nu finns över 50 000 lediga jobb i Sverige är tveksamt. För vad räknas som jobb egentligen. Vissa av platsannonserna är för jobb som samplingspersonal för EN dag eller som säljare för underkläde och dyligt på hemmapartyn. Antar att jag trampar någon på fötterna när jag skriver detta, men jag anser att detta inte är riktiga jobb och inte borde få räknas in i statistiken.

Sorry about that, var bara tvungen att avreagera mig.

Nu ska jag ta och borsta tänderna och krypa ner i min nybäddade säng. :)
Upp tidigt imorron och åka till Lund och jobba. Ingen riktig höjdare, men ska bli skönt att få jobba lite. Tråkigt att  man inte får jobba mer bara.

Good night!

xoxo
Evelina

Well she was an american girl
Raised on promises She couldnt help thinkin that there
Was a little more to life
Somewhere else
After all it was a great big world
With lots of places to run to
Yeah, an d if she had to die
Tryin she had one little promise
She was gonna keep

American Girl - Tom Petty


Instängd eller utestängd?

Nej nu lägger jag mig snart under täcket och inväntar våren. Är så trött på all denna snön och nu snöar det IGEN! :( Var uppe och skottade vallen som plogbilen hade lyckats åstakomma vid vår utfart innan idag. Kan säkert ta mig härifrån just nu, men frågan är om jag kan komma hem ikväll. Känner inte för att bli utesnöad ikväll utan att ha någonstans att ta vägen.
Samtidgt känns det inget vidare att ställa in ikväll igen. Alltid något som kommer ivägen och nu verkar det väl som om jag undviker personen. But thats just so not it!
Kanske dags att ta lite risker?

xoxo
Evelina

Might just keep my eyes closed for a while

Good moooooooooooooornin people!
Eller iaf var det en riktigt god morgon tills jag gnuggade bort sömngruset ur ögonen och tittade ut genom fönstret - mer snö!
Slängt in lakanen i tvättmaskinen och plockat undan lite till. Skulle tvätta en lila sjal som jag köpte nere i Malmö. Stod att det kunde finnas restfärger kvar i den så tänkte vara smart och tvätta den så den inte färgar av sig på mina stackars kläder.
Tvättade den en 1a gång och vattnet blev MÖRK lila!! Ah ja, sköljde ur den och tvättade den en gång till - vattnet fortfarande mörk lila. Efter fjärde gången blev det lite ljusare och jag gav upp. Blir väl till att använda med mörka kläder ett tag framöver.

Snart är bokrean här. Ska ni handla något? Har inte riktigt hittat något som jag vill ha, men när jag väl är där brukar jag alltid hitta något. Såg den där boken av David Batra om arga lappar. Funderar på att köpa den till A som alltid kör med dagens lägenhetsproblem.

Mor gick precis in mot bussen - tar ca 45 minuter. Well, thats what life is like on the countryside. Själv tänkte jag ta på mig gummistövlarna runt ett och ge hästan hö och skotta lite så att bilen kan komma ut på vägen. Plogen körde förbi för ett tag sen så antagligen ligger det en fet vall vid vår utfart. VILL HA SOMMAR NU! Eller vår iaf. Är det förmycket att be om?

Vill ni träna lite så har jag en skyffel över. ;)

xoxo
Evelina

OMG!

Man ska inte missbrukar Guds namn, men herregud! Jag talar om tv4:as program Sveriges Värsta Bilförare.
Skrämmande är ordet! En kille hade inte ens gjort "halkan" - vilket är obligatoriskt att göra för att man ska få körkortet.
I dagens avsnitt ville juryn inte ens skicka hem den "bästa" bilföraren.
En annan skrämmande tanke är ju att dessa deltagare faktiskt har ställt upp att medverka - helt frivillig!!!

Aj hade nästa glömt bort tvätten!

xoxo
Evelina


American candy

Wiiieee! Det har ÄNTLIGEN slutat snöa. :D Hade planer på att köra in till Kristianstad imorgon och allt förmycket snö hade totalt sumpat det. Clion gillar inte snö, precis som jag.

Stod och skrattade smått åt mamma som sprang runt och provade nya kläder som hon köpt på jobbet. Haha, har var betydligt värre än mig.

Hade förresten riktigt kul med A nere i Malmö, även om det inte vart det lättaste att hitta. O är man två som läser samma karta på olika sätt så blir det ääääääännu svårare. :P Men A's intervju gick bra och jag hittade två vita keramikmuggar undertiden. Lite shopping på Gina och en fika på Waynes hann vi med innan jag hittade den amerikanska butiken. Köpte ett paket pop tarts, twizzlers och mountain dew. :D Min dag var räddad, Lite ledsen över att de inte hade Granola bars med choklad där. Kanske går att hitta någon annanstans?!

Ikväll ska jag vara duktig och renbädda, stryka och vika tvätt.

xoxo
Evelina


Mums... Helst "råa" också.

Malmö nästa

Good mornin!

Sovit sjukt skumt i natt. Kan bero på att jag sov på soffan, fast det var ju inte sååå obekvämt. 
Saker och ting blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men å andra sidan när blir det någonsin som jag har tänkt mig. 
Idag ska jag och A ta tåget ner till Malmö. A ska på sin första anställningsintervju någonsin. Får hålla tummarna att det går bra för henne. Kan vara lite knepigt sånt. Haha... A var ganska söt häromdagen när hon skulle leta efter tåg ner till Malmö. :) Själv har man ju rest runtom i Skåne rätt mycket och vet att Skånetrafiken är dem som man tyvärr måste förlita sig på. Skulle kunna skriva ett sjukt långt inlägg om hur totalt värdelösa Skånetrafiken är, men det kan vi ta en annan gång. Hur som helst så surfade A in på SJs hemsida för att hitta ett tåg som gick från Kristianstad ner till Malmö. Gulligt!

20 minuter kvar tills vi ska kränga på oss jackor och skor och gå ner mot centrum. Tåget går först om en timme, men jag har några brev som jag måste posta och sen tänkte jag göra ett stopp på House of Bagels för en mocca latte innan vi traskar ner till stationen. 

Fast först en kopp te!

So long people!

xoxo
Evelina

Before It's Too Late

Sitter och lyssnar på Goo Goo Dolls och har precis gjort iordning alla mina papper så bara att skicka iväg till Handels imorron. Känner mig ganska seg. Borde göra mig iordning och packa, men känner inte alls för det. Hade inte suttit fel med lite motivation.

Fy har verkligen inget vettigt att skriva idag. Tur man ska umgås lite med A ikväll och imorron. Hon är duktig på att tänka hon. Haha...

xoxo
Evelina

Halv åtta hemma hos mig?

Kom nyss hem från A.
Trött i ögonen och ska bli så skönt att få krypa ner under täcket.

Blev en lugn fredag hemma hos E. Åt pizza och målade naglarna. Måste påpeka att brunt INTE är någon vidare snygg färg.
Jobbade i lördags och thats about it. Kände bara för att vara med några av tjejerna, men självklart var alla upptagna med nån kille. Något som jag själv inte alls kände för. Valentine's Day is just not my thing.
Tänkte att jag skulle vara duktig och gå upp tidigt idag, men snoozade i säkert en timme. Svårt att ta sig upp när man inte riktigt måste. Får allt ta och bli skärpning med det där. Denna veckan ska jag försöka gå upp åtta alla dagar.
Nej, jag vet att det inte är tidigt. Fast har man svårt för att gå och lägga sig om nätterna så är det inte det lättaste att komma upp på morgonen. Logiskt va?!
Har varit hos A hela dagen idag. Kollade bland annat på film och åt mumsig soppa. Blev en liten promenad också.
Vi funderar på att köra en version av "halv åtta hemma hos mig". Ska bli spännande. Nån som har förslag på rätter som är laktos och glutenfria och som dessutom är vegetariska? Inte det lättaste kanske, men vad gör man inte för underbara vänner.

Imorgon bär det in till Kristianstad igen. Ska sova hos A så vi kan ta tåget ner till Malmö på tidag förmiddag. Hon ska på en anställningsintervju där nere och jag tänkte att jag kunde passa på och följa med och ha lite kul. :)

Så lite sömn nu hade inte varit fel, så man är pigg och glad imorgon menar jag. Hade ju inte varit fel om man hittat paketet med Panodil som ska ligga här någonstans. Har sådan huvudvärk och vill inte vakna upp med den imorgon.

Good night n sweet dreams!

xoxo
Evelina

"Season change, but people don't"

Snart börjar jag klättra på väggarna

Och det fortsätter att snöa här hemma.
Om man ställer sig och tittat ut genom fönstret så känns det nästan som om man hamnat i Narnia. Visserligen tycker jag om den filmen och visst är det fint med snötäcket som färgar allt vitt och oskuldsfullt.
Men ute är det kallt och man blir kall och våt av den dumma snön som idag når en upp en bit på vaden.
Far fick iaf tag i granne med traktor och kedjor som kunde ploga vår egna lilla väg fri från snö.
Förhoppningsvis så kommer jag någonstans imorron.
Har möte på arbetsförmedlingen klockan tre och tänker inte missa det. (Undrar lite vem som tycker att de är en bra tid att ha ett möte på förresten!)
Fast tanken på att pulsa in till bussen är inte allt för lockande.
Dagar som dessa kan man verkligen fråga sig varför man gick med på att flytta ut mitt i ingenstans.

Så idag har jag bara suttit hemma och degat. Börjar klia i fingrarna och känner att jag verkligen måste komma hemifrån snart! Har sökt en del jobb, målat naglarna, bakat en kladdkaka och varit ute och pratat med hästen och gett den hö.

Snart dags för ungsbakad lax med pressad potatis. Mums!
Sen har jag planer på ett riktigt varmt bad tillsammans med ett glas vin.

xoxo

Evelina

This Is Just to Say

I have eaten
the plums
that were in
the icebox

and which
you were probably
saving
for breakfast

Forgive me
they were delicious
so sweet
and so cold

- William Carlos William


Bilden är lånad från Lunds kommuns hemsida

Lycka!

Visste väl att städningen skulle ge utdelning. :)
Dagens lycka är hur som helst att jag hittat laddaren till min kamra. Varit av med den i månader.
Äntligen kan jag fota loss igen. :)

xoxo
Evelina

Waitin on a sunny day

Fortsätter gå igenom skåp och lådor idag. Vad ska man annars göra.
Kommer ingenstans pga all snö. :(
Hittade en scrapbook som jag fick av mamma när jag fyllde 20. Har haft den undanstoppad.
Nu när jag hittade den kunde jag inte låta bli att sätta mig ner och titta igenom den.
Man var ju faktiskt ganska söt när man var liten - tro det eller ej. :P
Synd att man inte har någon bra fotoscaner så jag kunde lägga upp några av bilderna här.
Oh well!

Ska fortsätta min utgrävning med musik från OTH i bakgrunden och sen ska jag och syster testa min rosa popcornsmaskin som jag fick i julklapp på jobbet.

xoxo
Evelina

"I'm selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I am out of control, and at times, hard to handle, but if you can't handle me at my worst, then you don't deserve me at my best." -Marilyn Monroe

Utforska. Dröm. Upptäck.

Här står jag nu med tusen möjligheter framför mig.
Är inte bunden till någonting eller någon.
Har inget ansvar för någonting och det förväntas heller inget av mig.
Finns massor som jag vill göra framöver - vill jobba med en massa olika saker, bor på ett flertal orter och resa över hela världen. Vill se luffa runt Europa, jobba som voluntär i Sydamerika, lära mig kinseiska och bli kysst högt uppe i Empire State buildning.
Listan på vad jag vill åstakomma med mitt liv är lååååång och sakerna på listan är både stora och små. Vissa saker kan ses som allt annat än betydelsefulla, men om tjugo år när jag tittar tillbaka på mitt liv så är det de där små sakerna som jag vill minnas.
Vad vill ni minnas när ni tittar tillbaka på ert liv om tjugo år?



Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbour. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain

Gasolina

Äntligen hämtat bilen på verkstaden. Skönt att veta att den funkar som den ska igen, mindre kul för min plånbok dock. :( Plus att jag var tvungen att stanna till och tanka på vägen hem. Varför ska bensinen vara så dyr?! Längtar tillbaka till tiden i USA då bensinen var riktigt billig. Billig enligt svenska mått mätt iaf - mina vänner tyckte att den var riktigt dyr. :P En gallon kostade strax över 2 dollar. 2 ggr 7 kr är lika med 14 svenska kronor - ska vi dra till lite (och göra det lite enklare att räkna) så kostade fyra liter bensin 16 kronor. Det blir FYRA kronor litern!!! Good times!

Medan jag väntade på att grabbarna skulle bli klara med min bil så tog jag bussen till Kristianstad och promenerade runt lite. Hittade en fin kjol på Indiskan, men annars ingenting. Blev en latte på House of Bagels innan jag tog bussen tillbaka. Hade glömt ladda min iPod, so no music for this lady. :(

Låg en kallelse till arbetsförmedlingen och väntade på mig när jag kom hem. *suck* Hade varit mycket bättre om det var ett jobb som låg och väntade på mig. Är väl bara att leta vidare och ska jag vara ärlig så har jag inte sökt så värst många jobb (bara en 10-15 stycken). Ringde iaf till Hörby kommun och fixade så att jag får lön för de få timmar jag jobbade i julas och ett nummer till en person som kan hjälpa mig med arbetsgivarintyget. Hoppas verkligen att jag kan få ut någon sorts ersättning från a-kassan. Håll tummarna är ni söta! ;)

Nej nu blir det musik på högsta volym och sen fortsättning av mitt röjande/min städning. Har fått för mig att slänga allt som jag inte använder samt att rensa alla lådor och skåp. Fast vad ska man annars ha för sig när man är arbetslös? :P

Köpte förresten Sanning och konsekvens - den elaka versionen när jag väntade i Hörby. Förhoppningsvis så kommer den till användning i helgen.

xoxo
Evelina

If I can stop one heart from breaking

"If I can stop one heart from breaking,
I shall not live in vain;
If I can ease one life the aching,
Or cool one pain,
Or help one fainting robin
Unto his nest again,
I shall not live in vain."

- Emily Dickinson

Bring me sunshine

Fy! Var verkligen ingen höjdare att vakna upp i morse. Då syftar jag på när jag tittat ut genom fönstret och sett all snön. :( Där rök min plan om en mysig kväll ute med vännerna. Hade sett fram emot att gå ut och äta tillsammans ikväll och bara ha kul.
Ska röja klart här på rummet och sen ska jag sätta mig under en filt och mysa med en kopp te.

So long people!

xoxo
Evelina

Take chances and never have regrets...

Helgen har passerat som en tornado och det är redan onsdag. Även om jag gått omkring halva dagen och haft för mig att det bara var tisdag.
Stängde i fredags så åkte direkt hem och la mig framför tv:n och bara varvade ner. Fick inte mycket gjort på lördag förmiddag. Dessto effektivare var jag när jag väl kom in till stan. Hann till och med inom banken och aktiverade mitt kort, samt en snabb sväng inom systemet.
Efter mycket om och men blev det förfest hemma hos Emma innan vi åkte ner till Tingvalla och lyssnade på Joddla. Hade sett framemot en skönt berusad kväll, men tycktes inte spela någon roll vad jag drack för ingenting hände. Fast hade ganska kul åt A som efter två och ett halvt glas rödvin som hade jäst stod ganska vingligt på benen och var mer social än vanligt. Träffade en hel del gamla ansikten från förr, en riktigt trevlig överraskning.
Klockan tio på söndagen vaknade jag upp i Huaröd och åt en snabb frukost innan jag packade ihop mina grejor och fick skjuts tillbaka till Tollarp där bilen stod och väntade. Kanske ska påpeka att vi nästan var framme i Sönnarslöv när JAG upptäckte att A glömt kvar sin axelväska hemma hos E.
Väl framme i stan blev det ett antal varma, goa koppar te innan jag tog en snabb dusch och gjorde mig iordning. Sen var det min tur att glömma x antal saker. Så fick springa upp en gång till i lägenheten innan jag promenerade in till stan i den kalla blåsten för att träffa Macke. Efter en fet äcklig hambugare bar det äntligen ner till Tivoliparken där vi skulle se Magnus Betnér på Teatern. Tydligen var han sjuk, men hade som tur var vägrat ställa in. Tackar för detta! Showen var minst lika bra som när jag såg honom senaste i Malmö - om inte bättre. :)
På vägen till bilen (som stod i andra änden av stan) stannade vi till och fiskade upp varsin kaffe på House of Bagels. *mumma* Vet inte vad det var för fel på mig, men har varit helt off sen i just söndags och bilfärden mot Broby, med stopp i Knislinge var ett utmärkt exempel på detta. :S Ms föräldrar hade ingen O'boy hemma (att ha i kaffet) så fick bli te för min del. Mysig fika dock. Kvällen avslutades med Madagaskar 2. Vet inte om jag tyckte filmen var allt för bra, men om nåt så var den söt.
Vaknade först vid elva i måndags och sen bar det av till A ute i skogen för en ganska sen frukost - riktigt god var den iaf! :)
Idag har jag varit inne i stan och ätit lunch med Emelie - träffade Anders också. Var ganska längesen man såg någon av dem. Är lite dålig på det där med att hålla kontakten med folk, tyvärr.
Nästa stopp var på arbetsförmedligen. Skulle åkt in redan igår och skrivit in mig, men så blidde det icke. Nu är det iaf gjort. Vet inte riktigt om det gav något, men det får väl tiden utvisa. Fick iaf veta att jag eventuellt kan få a-kassa. Inte fulla beloppet, men lite är iaf bättre än ingenting. Nu ska jag bara fylla i en massa intyg och skicka iväg så får vi hålla tummarna.

Har precis kollat klart senaste avsnittet av 90210 och nu väntar min gigantiska tvätthög, en del kläder som MÅSTE strykas och sen en raid på mitt rum. Looks like hell if u ask me! Också var det de där intygen också. :(

Blir kanske en vända in till stan imorron. Fika någon?

xoxo
Evelina

"Nothing lasts forever, so live it up, drink it down, laugh it off, avoid all bull shit, take chances, amd never have regrets, because at one point, everything you did was exactly what you wanted"

 

This is what you shall do

Love the earth and the sun and the animals,
Despise riches, give alms to everyone that asks,
Stand up for the stupid and crazy,
Devote your income and labor to others,
Hate tyrants, argue not concerning God,
Have patience and indulgence toward the people,
Take off your hat to nothing known or unknown,
Or to any man or number of men,
Go freely with powerful uneducated persons,
and with the young and with the mothers of families,
Read these leaves in the open air,
Every season of every year of your life,
Reexamine all you have been told,
At school at church or in a book,
Dismiss whatever insults your own soul,
And your very flesh shall be a great poem.


Walt Whitman

RSS 2.0