Fortfarande ensamt, men liiiiite ljusare

Lite goda nyheter igår. Har jobb i ytterligare 14 dagar. Inget har hurra för, men känns lite bättre. :)
Dessutom fick jag ta ett längre pass igår, inget jag var riktigt sugen på men passar på så länge jag har jobb. Samma visa idag igen, ska jobba över en liiiiten stund extra.

Saknar C så mycket. Inte längesen jag var hos honom, men bara tanken på att inte få träffa honom på över en vecka framöver gör ont att tänka på. Men det är sånt som ingår i ett distansförhållande antar jag.
Nästa vecka ska jag upp till honom på onsdag kväll och sen stannar jag veckan ut. Mys och födelsedagsfirande på schemat. :)

Hinner inte skriva mycket mer just nu. Ska tömma diskmaskinen och göra mig iordning innan jag kör hemifrån. Måste göra ett stopp vid kyrkan också för att lämna ett papper.

<3

Mot mörkare tider

Spenderade nästan en hel vecka hemma hos C. Sjukt mysigt... om kvällarna iaf. Dagarna var långa, ensama och extremt tråkiga. För man kan bara titta så mycket på TV eller sitta så mycket framför datorn. Städa och diska är inte heller något vidare det heller.
Helgen då? Den bara sprang iväg. Sovmorgon och shopping tar en hel del tid. Trötta har vi också varit.

Idag börjar min sista jobbvecka - fem dagar. Sen är jag arbetslös på riktigt. :( Vet inte om det är hösten, mörkret, ensamheten eller det faktum att jag är arbetslös som gör mig deppig. Kanske lite av allt. Eller mycket.

Mitt pass börjar inte förrän 17 så tänkte tvätta och städa undan lite. Samt söka lite jobb. Inte för att det finns så mycket att söka, men ändå. Fast egentligen vill jag bara försvinna under mitt täcke och vakna upp till en ljusare och varmare tid. Men jag är inte dum, har lärt mig för länge länge sen att det inte fungerar så.

Fast nu ska jag inte deppa ihop totalt. Finns trots allt en del saker att se fram emot. :)

<3

Lek och chokladpuddning

Alldeles riktigt somnade jag tidigare idag som jag hade förutsett. Slutade 11 och när jag väl kom hem satte jag igång en maskin tvätt, åt ett par bullar och satt en stund på fb. Runt kl 13 började ögonlocken bli tunga och när jag vaknade och tittade på klockan var den 15.30. PANIK! Började jobba kl 16. Hoppade upp ur sängen, sköljde av ansiktet och drog iväg ut till bilen som en tornado. Men i tid kom jag.
Fast inte konstigt att jag var trött. Blev en lång, men härlig dag igår. Kom hem till C och F runt tolv tiden. F ville INTE sova middag och när jag dök upp var det totalt omöjligt. Vi åkte aldrig iväg utan stannade hemma. F visade mig alla sina leksaker och sen lekte vi picknick och flygplan. :) C stod för matlagningen och jag och F gjorde eferrätten - chokladpudding. :)
När klockan närmade sig sex var F duktigt övertrött och hennes ögonlock blev allt tyngre. Innan klockan var sju sov hon sött. :) Var nog själv ganska trött för somnade själv framför tv:n runt halv tio och sen var jag på tok för trött att köra hela vägen hem. Tar trots allt lite mer än en timme. Hade verkligen inte planerat att sova över, men det gick bra och F märkte inte ens att jag sovit där i natt eftersom jag körde därifrån redan halv sex på morgonen medan både C och F fortfarande snusade sött i sängen.

Imorgon bär det av in till stan. Måste ordna med papper på arbetsförmedlingen och sen är det skola på kvällen. Sen hem till C som förhoppningsvis sitter uppe och väntar på mig.

<3

Back @ square one again

Myyyyyycket längesen jag skrev här sist. Och det har hänt en hel del också. Fast samtidigt känns det som om jag står och stampar på samma ruta fortfarande. Känns som om jag sitter fast och inte kommer någonstans.
Inte blir det bättre nu när lillasyster har fått fast jobb (på heltid dessutom) samt köpt en egen lägenhet som hon och pojkvännen flyttar in i nu till helgen.
Misstolka mig inte. Jag är enormt glad för min systers lycka och ännu stoltare över henne. Men jag då? Jag vill sååååå mycket, men ingenting händer. Kan inte jag också få lite flyt. Och med flyt menar jag inte att vinna ett antal miljoner och glassa rundor hela dagarna. Nöjer mig med ett hyfsat jobb där lönen är ganska hyfsat och kanske kanske en liten liten lägenhet.

Fan vad patetiskt det måste låta. Men är det för mycket begärt. Vill flytta in i en liten lägenhet där jag kan vara mig själv och göra precis vad jag vill och så vill jag plugga så jag kan få ett jobb som jag verkligen vill ha. För att sen flytta ihop med C och leva familjeliv. Kanske.
Tycker verkligen om killen, men det finns så mycket saker som jag vill/måste göra först. Jag svävar vidare på mitt rosa moln och hoppas att den där gyllene mellanvägen dyker upp nån gång på vägen.

Imorgon blir iaf en lång och spännande dag. Först jobb och sen utflykt. Är smått nervös och det pirrar i magen. Fast det är ett bra pirr. Längtar så sjukt mycket till imorgon.

Dags att stänga ner. Har lite att förbereda inför morgondagen och snart kommer päronen hem med en pizza med mitt namn på. Hoppas att ni får en trevlig helg. Uppdaterar på söndag mellan mina delade turer. Även om jag starkt misstänker att jag kommer somna så fort jag kommar innanför dörren här hemma.

<3

RSS 2.0