Igår sökte jag om ledighet för idag o j...

Igår sökte jag om ledighet för idag o jag fick ledigt några timmar. :) Dock fick jag inte ledigt min första timme, så fick gå o jobba en timme för att sen gå hem igen. Passade dock riktigt bra eftersom jag kunde springa inom ko-san o köpa med mig wokade nudlar hem. Så nu har jag ätit o tittat på All About Steve. Snart dags att börja jobba igen. Jobbar fram till 23 o kommer kännas lagom kul med alla fulla som ringer. Imorgon blir det nästan samma schema. Är dock ledig en kortare tid jämfört med idag. Gruvan nästa!


Dags att börja jobba snart. Vill inte all...

Dags att börja jobba snart. Vill inte alls idag, även om jag har ett skönt delat pass. Hade hellre varit hemma hos C eftersom F har fått både öron o ögoninflammation. Dessutom börjar C också bli dålig. Så hade helst stannat kvar o tagit hand om dem. Ska ringa dem när jag slutat o höra hur det är med den. Stackars mina hjärtan!


Nothing last forever

Pyttipanna är ju såååå mycket godare än kräftor. Eller inte. Blev mätt iaf. Gaaah! Ville verkligen ha kräftor, men blir senare denna veckan eller senast nästa vecka.

Har installerat mig i soffan nu och tittar på ännu en version av Hollywoodfruar. Skit program är vad det är, samtidigt ganska intressant att se hur långt borta vissa är från verkligheten. But hey, its Lalaland!

Kom på att jag skrev häromdagen att jag fick ett tråkigt besked på jobbet. Har egentligen inget med jobbet att göra mer än att jag fick reda på det när jag var där. Hur som, mina värdföräldrar i USA ska sälja sitt hus! Blev först lite orolig för dem - är trots allt en hård lågkonjunktur som har drabbat USA de senaste åren. Nu vet jag dock att de ska sälja huset eftersom det inte behöver så mycket plats längre nu när mina brödrar inte bor hemma längre och har fester där var och varannan dag. Haha... De har/hade en stor källare som alltid vad fylld med ungdomar och bäst av allt var att mina värdföräldrar alltid var med på våra fester. De är hur underbara som helst och alla mina vänner älskade dem. Vissa kom till och med dit bara för att träffa min mamma. Haha! Inte så konstigt kanske med tanke på att hon kände alla då hon jobbar på the BMV (som vägverket här hemma). Känns ändå ganska konstigt att de ska sälja även om jag inte varit där på fem år nu. :( Haha... Kommer ihåg första och enda gången jag skulle hjälpa till att klippa gräset med deras åkgräsklippare. Hade kommit ganska långt när jag körde nerför deras kulle och ena hjulet på gläsklipparen bara föll av. Det bästa av allt var att ingen annan var ute så jag satt där på den j*vla gräsklipparen och skrek efter hjälp i vad som kändes som en evighet.




Hittade inte bilden som jag hade tagit på huset så lägger upp flaggan vi hade på tomten så länge...

Reservation för slutförsäljning och eventuella tryckfel

Hepp! Nyss hemkommen från stan och Domus med en kasse med 1 liter mjöl, bröd, minimorötter och en avokado. Till min stora besvikelse INGA kräftor! Sprang runt i affären i ca 30 minuter och letade efter dem - utan resultat. Fick till och med en till i personalen att springa och leta, tills hon ringde och fick beskedet om att de inte hade levererats. Grr!!! Eventuellt skulle de komma på torsdag. Lite dåligt av dem att inte skriva en lapp eller något i butiken om att de inte kommit så man sluppit springa runt som en toka och leta ihjäl sig. Ännu tråkigare är väl att jag är så sjukt sugen på kräftor nu. Stod och tittade på kräftstjärtarna, men det är inte riktigt samma sak så det fick vara. Övervägde också att köra ut till Maxi idag för att se om de hade några. Känns dock smått onödigt. Därför får kräftorna vänta tills de antingen levererats på Domus eller tills jag kör och handlar på Maxi nån annan dag.

Undra vad man nu ska äta ikväll... Nåt bra och gott förslag?

Måndag hela dagen

Helgen passerad förbi i 180 och idag är det måndag. Blir inte bättre av att jag bara är ledig en ynka dag denna veckan. Eller lite bättre blev det idag. :) Skulle egentligen slutat först om ca 30 min, men på nåt konstigt vänster var gudarna på min sida idag och jag fick sluta redan 10.30(!). Så nu har jag chillat lite här hemma, plockat lite och varit duktig och betalat räkningarna. Blir ingen rolig månad denna månaden, men så länge räkningarna är betalda, det finns bensin på bilen och jag slipper svälta tänker jag vara nöjd.

Såg att mina sms-inlägg kom fram som de skulle. Kul! Har inte testat det innan så bra att veta att det funkar. Helgen gick som sagt väldigt fort, men det gör den alltid när jag spenderar den med C. Vi var på hemmafest i lördags och det var ingen höjdare. Detta var dock helt mitt eget fel då jag var både trött och hade ont i magen. Hade trevligt sällskap så försökte hålla minnen, men vid halv två gav jag upp och ville hem. Lite synd om C som kommit riktigt bra stämmning. Måste också tillägga att han var extremt läcker i sin svarta hatt, vita farfarströja och beiga linnebyxor. :)

Igår spenderades dagen som sig bör en söndag. Vi sov länge och sen slappade och mös vi på soffan och kollade på fimer. Bland annat var vi och hyrde The Stepfather. Vet inte riktigt om jag tyckte den var så värst bra. Ingen riktig skräckfilm kan iaf konstateras!

Efter mycket regn och moln i helgen verkar det som om solen och värmen är tillbaka. Lite synd då jag tänkt ställa mig och stryka mina skjortor.

Nu ska jag strax bege mig in till stan igen. Såg att de hade erbjudande på kräfor på Domus och jag är såååååå sugen på det så är bara till att knalla in. Dessvärre hinner jag väl inte tina dem till ikväll :(

Precis klar på Väla. Hittade massa fina ...

Precis klar på Väla. Hittade massa fina kläder till C, dock inget till mig. Eller hittade en byxdress att ha hemma o mysa i. Sjukt skön! Nu bär det av hem igen i min lilla ferrari. :p Fast först ett stopp på Frasses. Mums! Ikväll blir det fest. Vet dock inte vad jag ska ha på mig. :(


Snart dags att gå hem för dagen. Ska bli...

Snart dags att gå hem för dagen. Ska bli så skönt! Tycker de flesta har varit grymt otrevliga idag. Fast det är klart har ju pratat med en del trevliga filurer också. Fick en tråkig nyhet idag också, men skriver om det senare. 3 minuter kvar nu!!!


Hepp!

Nähä, tänka bara kolla lagersaldot på lampan som jag ville ha om vi ändå ska åka till Väla. Tror ni att de hade den i lager?! Nej, de säljer inte ens den! Ännu bättre är att den inte går att beställa på nätet heller. Och inte åker jag till Malmö eller Älmhult för en ynka billig lampa. Får väl hoppas att nån vän ska iväg och shoppa snart så de kan inhandla den åt en. *suck*




Får väl se ut såhär ett tag till då. Usch!

Tillbaka i verkligheten och gruvan

Aftonbladet lovar SVENSK SOMMAR from idag. Blev först lite ledsen när jag läste det. Inget vidare med regn och moln, men när inget av det dök upp och den lätt tryckande hettan fortsatte blev jag smått besviken. Tror vi behöver lite mildare väder och framför allt regn. Gick till jobbet kl 6 i morse och jag svettades i mina jeansshort, linne och min tunna kofta. Sen tänker jag på min pappa och hans grannar som inte kommer få nån vidare skörd av hö i sommar. Kommer bli en tuff vinter. För att inte tala om alla gamligar på hem osv som inte klarar av denna hettan. Brukar vara rätt många som "trillar av pinnen" under de varma sommarmånaderna. Och till sist tror jag nog att mina kunder behöver lite regn så att de får kylas ner och varva ner. Tycker många är vresigare än vanligt och totalt hialösa.

Började som sagt tidigt idag - redan halv sju. Vet inte när jag gick upp så tidigt som klockan fem senast. Hade varit duktigt och gjort mackor redan igår att ha till frukost idag. Fick dock trycka ner dem tillsammans med ett stort glas o'boy. Är verkligen ingen frukostmänniska. Eftersom jag hade lunch först efter tolv var jag duktig och tog med mig en drickyoghurt som jag lyckades få i mig mellan samtalen.

Var faktiskt en ganska bra dag på jobbet. Riktigt skönt att vara tillbaka efter tre dagar. Var ju sjuk måndag och tisdag och igår var jag hemma och städade. Hade en del riktigt härliga kunder. De bästa är dem som blir överlyckliga när man lyckas lösa deras problem och man känner att man faktiskt gjort nån nytta. Efter samtal där man hör lite galet - kan bli mycket underhållande. Tråkigare är det med kunder som bara lägger på. Inte för att jag kräver att det ska säga tack - de betalar trots allt för min tjänst - men ett hejdå som markerar att samtalet är slut uppskattas. Lika illa tycker jag om kunderna som snabbt säger tack en fem ggr på raken som för att markera att samtalet ska avslutas så snabbt som möjligt. Undra om det finns dem som tror att jag drar ut på samtalet medvetet. Så är då verkligen inte fallet.

Hur som avslutades dagen riktigt bra. Nina kom bort till mig och knackade på axeln och sa att de lagt ut ledigheter på eftermiddagen. Dock började den först halv tre och jag slutade kvart i, men tänkte att få gå lite lite tidigare faktiskt hade varit riktigt skönt. Skrev också till dem att jag gärna slutade en timme tidigare om det vore möjligt. Måste haft världens tur idag för jag FICK gå hem en timme tidigare. Kom hem och satte mig i soffan och vägrade röra på mig på en kvart eller så. Helt underbart! :)

Har även hunnit sitta och störa mig på Kissies blogg under dagen. Den är så motsägelsefull på alla möjliga sätt. Vet att hon gör saker bara för att provocera, men man börjar ju faktiskt fundera. Nu ikväll har hon lagt ut böteslappen hon fick av polisen. På den går det lätt att se hennes fullständiga namn och vilken datum hon är född. Av nån konstig anledning har hon strukit över sin adress. Frågan är bara varför. Är ju inte speciellt svårt att ta reda på den med hjälp av de uppgifter hon lagt ut om sig själv.

Ahhh... borde sluta läsa bloggar som hennes, men det är som en stor trafikolycka - man kan inte låta bli att titta.

Nu ska jag försöka packa min väska med kläder som jag ska ha med mig till C imorgon. Eftersom han inte kan komma till mig så kommer jag till honom denna helgen. Tänkte passa på med ett besök på Väla och främst IKEA på lördag. Är i desperat behov av en lampa i köket. Haha... just nu hänger där bara en enkel glödlampa och jag kan inte påstå att det är speciellt vackert. Behöver ett par dvd-ställ också till mina filmer som ligger nerpackade i ett antal papperskassar för tillfället. På lördag kväll blir det fest med några av Cs vänner så Eclipse får vänta två veckor till eller så.

Måste springa ut med soporna och sen skall här hållas kväll. G'night!





Tror denna skulle passa kanon i mitt lilla kök. :)


Time to chill out

Var sjuk i måndags och igår. Hade inte ork till något alls. Bara låg och svettades i min bastu till lägenhet. Försökte få i mig en hamburgare på måndags kvällen, men det gick inget vidare. Fick inte i mig mycket igår heller, men har druckit vatten non stop. Antar att det var kroppen som sa ifrån att den inte fick i sig tillräckligt med vätska och näring. Har försökt äta idag med. Dock med mindre lysande resultat. Var nere på stan och handlade lite och passade på att gå inom House of Bagels för att beställa en chicken wrap att ta med mig hem. Fick inte ens i mig halva. Nu testar jag att äta små små mål lite då och då - en macka ena timmen, lite oliver andra, en avokado nån timme senare osv. Verkar fungera rätt bra. :)

Vaknade halv nio idag av mig själv och gick upp med en gång. För ovanlighetens skulle satte jag mig ner och åt frukost och sen gick jag raka vägen in till köket och tog tag i disken sen igår. Efter det gick jag ut och slängde en hel hög med gamla tidningar och reklambladet. Lyckades få med mig några tomflaskor ut också. Sen började jag röja rejält. Hade gett mig f*n på att jag skulle få ordning här hemma. Dammsugade badrummet och sprejade hela duschen med cilitbang. Ska nog tilläggas att det antagligen inte är allt för hälsosamt att andas in det medelt under en allt för lång stund. Därpå dammsög jag resten av lägenheten, renbäddade sängen och bäddade riiiiiiktigt fint. Till slut våttorkades alla golven innan jag drog ut på stan och inhandlade lite gott. Köpte bla champinjoner till min bacon och pasta som jag tänkte äta ikväll. Blev en hög med tidningar och lyxigt godis som jag tänker avnjuta tillsammans med ett gott och kallt glas rosé.

Tog några foton på min lägenhet, men när jag skulle lägga upp dem på datorn kunde jag inte hitta min sladd till kameran! Letade överallt och just nu kan jag inte ens komma på vart jag hittade den till slut. Haha... nu vet jag varför jag städar så sällan.

Nu ska jag luta mig tillbaka och bara njuta. Fläkten står på fullt ös och rosén väntar på mig. Blir en tidig kväll ikväll eftersom jag börjar redan 6.30 imorgon. Inget vidare, men betyder ju iaf att jag slutar tidigt :)





Ser det inte mysigt ut?




Godis <3




Inte världens vackraste soffa, men himmelsk att ligga i.
De färgglada kuddarna piffar upp den riktigt bra.
Hittade den på Jysk för 20 kr/st. Fynd!

What a great day... for once

Passar på att skriva ett inlägg medan lillasyster ligger o sover. Snart dags att väcka henne så det kan bli lite frukost och så innan jag måste dra till jobbet.

Igår vaknade jag till den mest underbara synen någonsin. Öppnade ögonen och framför mig låg F och C och sov. De var så vackra att titta på att jag låg kvar en bra stund, fastän jag egentligen var tvungen att gå upp och köra till jobbet. Tillslut kunde jag dock slita mig och sen hade jag som vanlig problem med att hålla mig vaken under den timmeslånga bilfärden. Är rätt tacksam för det extrema regnet som gjorde att jag var tvungen att skärpa mig ytterligare.

Egentligen är det riktigt skönt att jobba helg eftersom det är lugnare på kontoret och att det i regel ringer mindre på jobbet. Lugnt var det, men det ringde mest hela tiden. Hade dock mkt trevliga arbetskamrater till sällskap - vilket underlättar. När det var dags att gå hem från första passet så kidnappade jag med mig E som hade glömt sin matlåda och inte bor i stan. Tanken var att vi skulle hem till mig och laga nåt att äta. Väl hemma snackade vi medan jag tog tag i disken och E hjälpte mig jaga de räliga bananflugorna med dammsugaren. Dock var det som vanligt obehagligt varmt i min lägenhet så vi drog ner på stan igen och satte oss på House of Bagels för att äta en god lunch. Efter det blev det lite shopping och sen köpte vi jordgubbar och satte oss utanför jobbet och fikade innan det var dags att börja igen.

Blev allt mer fyllesamtal ju mer klockan blev. Många som ville ha numret till sjukrådsupplysningen också - 1177 utan riktnummer för er som inte vet. Men tillslut var det äntligen dags att gå hem och utanför jobbet mötte lillasyster upp. Vi tog ett varv på stan, men vi båda kom fram till att det var på tok för mycket fulla ungdomar för att vi skulle vilja sätta oss nånstans och ta ett glas. Så jag köpte mat på Subway och lillsyster hittade ett stånd med thaimat och sen gick vi hem och åt. Efter det intog vi soffan och såg Julie och Julia. En ganska bra film, men som vanligt somnade jag. Lillasyster var tydligen inte bättre, för när jag vaknade kl 4 på morgonen låg även lillsyster och sov på soffan.

Nu blir det frukost och sen väntar jobbet. Önskar så att jag var ledig och kunde vara med på Fs födelsedagskalas.

Det är en mycket speciell dag idag - F´s födelsedag

Vi har fått ett helt underbart sommarväder, men jag kan inte njuta av det. Jobbar inomhus om dagarna (med ac, tack o lov!) och när jag kommer hem om kvällarna är lägenheten som en bastu. Men jag deppar inte (bara lite) utan ser framemot morgondagen. För imorgon är jag faktiskt ledig och då ska det badas, solas, busas och mysas. Saknar mina solstrålar så, men ikväll är jag hos dem igen.

Lite arg över att det inte finns några ledigheter att söka idag, eller till helgen för den delen heller. Hade velat sluta så fort som möjligt idag. Trots allt fyller F 4 år idag och hade velat dela hennes dag med henne så mycket som möjligt.

Dags att gräva fram något svalt att ha på sig. Det mesta är ju tvättat sen igår, så nåt ska jag väl hitta. Just nu sitter jag i vita handdukar och det känns så lyxigt. Vitt må vara en opraktisk färg, men det ser så fint ut med vita handdukar i badrummet.

För de som undrar så får Kristianstad idag ca 26 grader med moln och lite skurar. Kommer antagligen blåsa lite också. Vilket vi tackar för eftersom luftfuktigheten ligger på 88%!


22°C
Aktuellt: Molnigt
Vind: Ö – 6 m/s
Luftfuktighet: 88 %
tors
Risk för regn
26°C | 12°C
fre
Klart
29°C | 17°C
lör
Risk för regn
32°C | 14°C
sön
Risk för storm
29°C | 10°C
Väderleksrapport hämtad från google

July 14th

Blev inte mycket av den där städningen. Dock fick badrummet en ordentlig genomgång, resten av lägenheten orkades inte med pga värmen. Kunde sitta rakt upp och ner innan idag o känna svetten rinna. Får hoppas att det blir LITE svalare på lördag så jag kan dammsuga och torka golven så inte dammråttorna attackerar lillasyster när hon sover över.

Borde tänka på refrängen så jag orkar med imorgon. Trots allt jobb och sen fyller den lilla prinsessan fyra. Blir så glad när jag träffar henne. Har saknat henne så.


So hot

Otäckt varmt ute, eller iaf duktigt varmt. Har delat pass idag och har sex timmars ledighet emellan. Frågan är vad man gör då. Åker till stranden och solar eller träffar vänner på stan och äter gott? Nej, inte jag. Har precis varit och handlat och nu ska här städas. Ordentligt. Har även tvätttid inbokad. Hade mycket hellre legat på stranden eller suttit på stan, men lägenheten skricker STÄDA MIG och tvättkorgen svämmar över. Inte för att det inte finns kläder i garderoben, men det mesta där inne har långa ärmar och långa ben. Ont om linnen och shorts med andra ord.

Letade efter poolen som de hade på annons i affären idag, men när jag frågade fick jag till svar att den skulle komma först i eftermiddag och tydligen var det ett litet parti. Förhoppningsvis finns det en kvar till mig (eller lilltjejen iaf) imorgon.

Så om man skulle ta och sätta fart, även om det tar emot. Men först ska jag blanda ihop en bringare flädersaft. Mumma!



Tänkte lägga in en bild på min stökiga lägenhet, men känns bättre att lägga in en när det är städat.

Tears fallin

Tårarna rinner ner för mina kinder. Kan inte stoppa dem, vill inte stoppa dem. Började röja runt här hemma och hittade en gammal mapp med diverse papper från min tid i USA. Var nyfiken och satt mig ner för att titta lite. Hittade ett brev från min mamma som var skrivet i samma veva som min älskade morfar gick bort.

Min morfar var min stora idol - den som jag såg upp till allra mest. Han var alltid vuxen med mig och gjorde sig aldrig till. Vi diskuterade alla möjliga saker. Vissa av dem totalt onödiga, men tänkvärda. Som varför det finns herr- och damcyklar. När jag var mindre brukade han trolla med mynt för mig. Minns det så tydligt, lika tydligt som jag kan se hans leende framför mig. En stor, stark man med ett ännu större hjärta.

Brevet min mamma skrev handlade om hurvida jag skulle åka hem för att vara med på hans begravning eller ej. Hon skriver om sorgearbetet och hur jag ska tänka på morfar på hans sätt - med humor. Tillsammans med brevet fanns där en kopia på min morfars önskningar kring hans bortgång. Känner igen handstilen, men ser hur han måste ha kämpat med att skriva brevet. Kan bara föreställa mig hur lång tid det måste tagit honom och hur han varit tvungen att använda de sista krafterna han haft till att skriva ner det. Men det är hans ord och hans önskningar. I brevet står i alla fall om hur han önskar bli begraven och hur han önskar sig att cermonin utformas. Längst ner i brevet står det "Evelina behöver inte resa hem för begravningens skull, men får gärna hälsa på mig vid minneslunden vid tillfälle".

Läser de sista orden om och om igen och tårarna vill inte sluta rinna. I höst är det 5 år sedan cancern tog honom ifrån mig. Ofta när det händer mig nåt i mitt liv vandrar mina tankar till honom och vad han hade haft för åsikt i ämnet eller vilka råd han hade gett mig. Önskar att han fanns här och ibland blir jag bara så arg. Varför just han, varför min älskade morfar som var så full av liv och älskade att leva.

Men det är bara att inse fakta. Cancer är en otroligt orättvis sjukdom som tar ifrån oss de mest otroliga och mest älskvärda människor vi känner. Så om jag fick en önskan, bara en enda. Då hade det varit ett botemedel för cancer.

Jag saknar dig, älskade morfar!

Höööööööög belastning

Borde inte klaga på värmen, men..... Det enda riktigt negativa är att komma hem till lägenheten på kvällen. Min lilla etta förvandlas till en större bastu. Hjälper inte att ha fönsterna öppna eller ha fläkten på på full speed. Tur att det är Kristianstadsdagarna så man kan gå ut och svalka sig en stund. Idag blev det dock raka vägen hem efter jobbet. Disken hopade sig i köket och köttfärsen i kylen var tvungen att stekas idag (det eller kastas).

Har precis diskat undan och ätit god middag. Ska tydligen komma hantverkar hit imorgon så måste röja undan lite (läs en hel del). Vet inte vart jag ska göra av allt. :P

Först ska jag dock surfa runt och kolla lite bloggar, läsa mailen och titta inom aftonbladet.se. Har inte hunnit med nåt av det på jobbet idag eftersom vi haft en massa teknikstrul i stort sett hela dagen. :( Ytterst tråkigt att inte kunna göra sitt jobb till 100%. Är riktigt trött ikväll med tanke på att jag fått anstränga mig extra idag plus att vi haft extra hög belastning. Var dock riktigt skönt mot slutet av dagen när problemen började komma till rätta.

Imorgon är jag ledig mitt på dagen så hoppas att hantverkarna är färdiga när jag kommer hem. Tänkte storstäda. Har dessutom bokat tvättid. Måste iväg och köpa en pool till felicia som blir fyra på torsdag samt handla lite mat o så.

Röja var det!

Out of power

Var ledig igår och hade bestämt mig att ligga på Cs grässmatta och sola hela dagen och läsa The Seccond life of Bree Tanner, men när jag vaknade på morgonen var det mulet ute och det duggade lite lätt. Dagen blev inte mycket bättre när jag tog fram datorn och skulle blogga. Hade inget batteri på på datorn och självklart hade jag glömt packa ner laddaren. Blev en dag att filmtittande. Såg bla The Ugly Truth och Love in Manhattan.

Idag däremot var det riktigt varmt. Dock inte i morse när jag körde hem från Örkelljunga och därför tog jag på mig ett par kortare mjukisbyxor innan jag gick vidare till jobbet. Sen kom solen, och det har varit riktigt varmt idag. Ovanpå detta fick jag huvudvärk och var tvungen att gå hem två timmar tidigare. När jag får huvudvärk tar det väldigt lång tid för den att släppa, så det var bara att ge upp. Innan jag gick hem hann jag dock med ett gruppmöte och sen hade jag och chefen värderning av några av mina samtal. Fick mycket positiv feedback. Alltid skönt med en klapp på axeln! :)

Har fortfarande huvudvärk, men min lägenhet ser fortfarande ut som ett bombnedslag och diskberget bara växer. Funderar på att muta mig själv. Om jag ställer mig och tar itu med disken nu får jag gå in till stan o hämta nåt gott att äta. Var ju så sjukt sugen på asiatisk mat häromdagen. Får se om det fortfarande lockar.


Lite meeeeeeera disk

Det där diskberget bara växer... Orkade inte ta tag i det så rostade mackor istället. Mumma!

Pratade med C för en stund. Han känner sig deppig ikväll och det gör så ont i mitt hjärta att veta det när jag inte kan vara hos honom. Vill sitta med hans huvud i mitt knä och smeka hans kind tills hamn somnar sött framför tv:n. Får dock vänta till imorgon. Många timmars väntan...

Nu är det dags att göra sig iordning. Har CSI New York på i bakgrunden medan jag springer runt och sen tänkte jag titta på ett avsnitt att Veronica Mars innan ögonlocken tillslut blir för tunga.


***





Good night n sweet dreams!

4th of July

Grattis USA på er 234de födelsedag! Önskar att jag fick vara med mina amerikanska vänner och fira. Vill sitta back på en stor truck ikväll, grilla och titta på fyrverkerierna. Satt faktiskt och tittade på flygstolar på jobbet idag. Hade varit underbart att åka och träffa min bror och familjen nu till hösten när han blir färdig med marinen.

Seg dag på jobbet idag... Inte samma tempo på helgerna som om vardagarna. Hade dock sällskap av fantastiska kollegor vid min "ö". Han snacka lite mellan samtalen och sen är det ju alltid kul att tjuvlyssna lite på andra ibland.

I eftermiddag har jag var med min syster. Vi ses inte alltför ofta med tanke på att hon jobbar i Lund på heltid och inte bor i Kristianstad, men vi försöker ses en gång i månaden. Idag hämtade vi mat på BK och sen gick vi hem till mig och tittade på Harry Potter och snacka en massa. Dessutom hjälpte hon mig att frosta av frysen. Haha, kunde inte ens dra ut överasta lådan i frysen så det behövdes. Undra vad jag skulle göra utan min älskade lillsyster.

Fick ett sånt sug efter kinamat nyss, men orkar inte dra mig in till stan och pizzerian som ligger runt hörnet gör ingen vidare god mat. Blir väl till att röra ihop nåt i köket istället. Måste först måste jag ta tag i disken. Suck.

Imorgon blir det jobb hela dagen och på kvällen tar jag min lilla bil och kör upp till C. Saknar honom så. Har inte träffat honom på en vecka nu. Tänker bara mysa och njuta av att ha honom vid min sida. Som vanligt kommer jag se ut som en tönt som bara sitter och stirrar på honom. Brukar bli så när jag inte sett honom på ett tag.

Disken nästa... kanske!




Älskade lillasyster <3

July 3rd 2010

Känner mig ingen vidare idag. Vet inte om det är värmen eller ensamheten som tär på mig. Lite av båda antagligen.

Idag är det ett år sen jag och Christian träffades för första gången. Hur längesen det är sen vi blev tillsammans vet jag inte så har alltid utgått från denna helgen. Från första börja var det bara en sommarflirt, men nu kan jag inte tänka min nån annan i mitt liv. Eller några andra kanske jag ska skriva eftersom vårt förhållande inte hade sett ut som det gör utan hans dotter. Hon är helt underbar (för det mesta) och jag älskar henne så otroligt mycket.
Lite surt att inte få träffa honom denna helgen, men jobbar man så gör man. Får ha en extra underbar helg nästa vecka istället. Då drar dessutom Kristianstadsdagarna igång också.

Kände mig riktigt orolig och rastlös igår när jag kom hem från jobbet vi 23-tiden. Kunde inte varva ner och tankarna bara malde. Önskade att jag hade haft en slägga att slå mig själv i huvudet med så jag somnat med en gång - John Blund dök inte upp förrän nån gång vid 3 på natten. Hoppas på en bättre kväll ikväll, även om jag känner mig smått pessimistisk. Klockan är strax efter 20 nu och jag har fortfarande inte lagat någon kvällsmat än. Plockat undan och städat har jag inte heller gjort. Vilket behövs med tanke på att lillasyster kommer på besök imorgon. Så jag har mina aningar om att det blir sent ikväll med.

Hur som helst ska det bli riktigt skönt att träffa lillasyster imorgon. Har inte sett henne på drygt en månad och jag saknar henne massor. Vi har väl aldrig varit riktigt, riktigt tighta, men när det väl gäller så finns vi där för varandra precis som systrar bör.

Finns mycket mer jag vill skriva om ikväll, men med tanke på hur rörigt här är så är det bättre att jag sätter fart med städningen. Får väl försöka uppdatera oftare - betydligt oftare!

<3
Evelina

RSS 2.0