Tillbaka i verkligheten och gruvan

Aftonbladet lovar SVENSK SOMMAR from idag. Blev först lite ledsen när jag läste det. Inget vidare med regn och moln, men när inget av det dök upp och den lätt tryckande hettan fortsatte blev jag smått besviken. Tror vi behöver lite mildare väder och framför allt regn. Gick till jobbet kl 6 i morse och jag svettades i mina jeansshort, linne och min tunna kofta. Sen tänker jag på min pappa och hans grannar som inte kommer få nån vidare skörd av hö i sommar. Kommer bli en tuff vinter. För att inte tala om alla gamligar på hem osv som inte klarar av denna hettan. Brukar vara rätt många som "trillar av pinnen" under de varma sommarmånaderna. Och till sist tror jag nog att mina kunder behöver lite regn så att de får kylas ner och varva ner. Tycker många är vresigare än vanligt och totalt hialösa.

Började som sagt tidigt idag - redan halv sju. Vet inte när jag gick upp så tidigt som klockan fem senast. Hade varit duktigt och gjort mackor redan igår att ha till frukost idag. Fick dock trycka ner dem tillsammans med ett stort glas o'boy. Är verkligen ingen frukostmänniska. Eftersom jag hade lunch först efter tolv var jag duktig och tog med mig en drickyoghurt som jag lyckades få i mig mellan samtalen.

Var faktiskt en ganska bra dag på jobbet. Riktigt skönt att vara tillbaka efter tre dagar. Var ju sjuk måndag och tisdag och igår var jag hemma och städade. Hade en del riktigt härliga kunder. De bästa är dem som blir överlyckliga när man lyckas lösa deras problem och man känner att man faktiskt gjort nån nytta. Efter samtal där man hör lite galet - kan bli mycket underhållande. Tråkigare är det med kunder som bara lägger på. Inte för att jag kräver att det ska säga tack - de betalar trots allt för min tjänst - men ett hejdå som markerar att samtalet är slut uppskattas. Lika illa tycker jag om kunderna som snabbt säger tack en fem ggr på raken som för att markera att samtalet ska avslutas så snabbt som möjligt. Undra om det finns dem som tror att jag drar ut på samtalet medvetet. Så är då verkligen inte fallet.

Hur som avslutades dagen riktigt bra. Nina kom bort till mig och knackade på axeln och sa att de lagt ut ledigheter på eftermiddagen. Dock började den först halv tre och jag slutade kvart i, men tänkte att få gå lite lite tidigare faktiskt hade varit riktigt skönt. Skrev också till dem att jag gärna slutade en timme tidigare om det vore möjligt. Måste haft världens tur idag för jag FICK gå hem en timme tidigare. Kom hem och satte mig i soffan och vägrade röra på mig på en kvart eller så. Helt underbart! :)

Har även hunnit sitta och störa mig på Kissies blogg under dagen. Den är så motsägelsefull på alla möjliga sätt. Vet att hon gör saker bara för att provocera, men man börjar ju faktiskt fundera. Nu ikväll har hon lagt ut böteslappen hon fick av polisen. På den går det lätt att se hennes fullständiga namn och vilken datum hon är född. Av nån konstig anledning har hon strukit över sin adress. Frågan är bara varför. Är ju inte speciellt svårt att ta reda på den med hjälp av de uppgifter hon lagt ut om sig själv.

Ahhh... borde sluta läsa bloggar som hennes, men det är som en stor trafikolycka - man kan inte låta bli att titta.

Nu ska jag försöka packa min väska med kläder som jag ska ha med mig till C imorgon. Eftersom han inte kan komma till mig så kommer jag till honom denna helgen. Tänkte passa på med ett besök på Väla och främst IKEA på lördag. Är i desperat behov av en lampa i köket. Haha... just nu hänger där bara en enkel glödlampa och jag kan inte påstå att det är speciellt vackert. Behöver ett par dvd-ställ också till mina filmer som ligger nerpackade i ett antal papperskassar för tillfället. På lördag kväll blir det fest med några av Cs vänner så Eclipse får vänta två veckor till eller så.

Måste springa ut med soporna och sen skall här hållas kväll. G'night!





Tror denna skulle passa kanon i mitt lilla kök. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0